Iată doar câteva din proiectele noastre de rezistență pentru case, vile, blocuri de locuinţe, clădiri de birouri, construcţii speciale

CASE ȘI VILE

Modul in care au apărut si au evoluat locuinţele e strâns legat de dezvoltarea societăţii, dar si de terenurile disponibile pentru construcţii. Locuinţe actuale sunt încadrate in tipologii deja definite si universal valabile.

Locuinţele unifamiliale sunt construcţii dedicate necesitaţilor unei singure sau doua familii, si sunt clădiri cu regim mic de inaltime, maxim parter si 2 etaje. Ele oferă, in general, durabilitate, confort si funcţionalitate.

BLOCURI

Ne mai putem imagina, astăzi, vreun oraș din care să lipsească blocurile?

Structurile înalte au pus, in timp, multe probleme constructorilor, ridicând numeroase provocări din punct de vedere structural. Cu toate aceste provocări, blocul a rezistat ca idee, date fiind avantajele nenumărate si importante pe care acest tip de locuinţa le aduce din punct de vedere economic.

CLĂDIRI DE BIROURI

Clădirile de birouri sunt spații special amenajate pentru utilizarea în diverse tipuri de afaceri, cu o suprafaţa desfăşurata mare, care trebuie să îndeplinească condiţii stricte de securitate la foc, să aibă cai de evacuare multiple și uşor de utilizat.

Structura de rezistență este gândita pentru a putea oferi spații largi, uşor de modificat și poate fi realizată din cadre de beton, din metal, sau o combinaţie între cere două. Se folosesc în general diverse materiale moderne pentru un aspect plăcut și design deosebit.

CONSTRUCŢII SPECIALE

Construcţiile speciale pot îndeplini diferite funcţiuni: spatii de producţie, hale, depozite industriale, hale de producţie, silozuri, zone de depozitare, precum si spatii de birouri.

Structura de rezistenta este special proiectata pentru deschideri mari, iar amplasamentul clădirii influenţează tipul de fundaţie, precum si inaltimea construcţiei. Aceste construcţii trebuie sa satisfacă un ansamblu de condiţii tehnice, care privesc in timp rezistenta si stabilitatea construcţiei, rezistenta la foc, căi de evacuare etc.