Servicii de proiectare

Servicii de proiectare

Birou de proiectare structuri, cu sediul în București, oferim servicii de proiectare pentru diverse tipuri de construcții. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri, iar fiecare proiect este finalizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Proiectăm responsabil și ținem mereu cont de dorințele clienților noștri. Ne asigurăm întotdeauna că respectăm normativele și reglementările în vigoare, astfel încât proiectele noastre să fie conforme cu toate cerințele legale. Căutăm mereu să obținem soluții structurale eficiente și stabile.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru proiectarea unei clădiri, suntem pregătiți să vă oferim expertiza noastră și să colaborăm pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru proiectul dvs.

Printre serviciile noastre se numără:

  • Proiectarea și elaborarea de proiecte complete pentru construcții de case, vile, blocuri de apartamente, clădiri de birouri și administrative, consolidări, etajări, extinderi ale clădirilor existente, construcții industriale;
  • Proiectarea structurilor de rezistență în conformitate cu normativele în vigoare;
  • Obținerea de soluții structurale eficiente și stabile;
  • Realizarea de piese desenate și piese scrise, extrase de materiale, memorii, caiete de sarcini;
  • Utilizarea de programe specializate pentru proiectarea structurilor de rezistență;
  • Consultanță și asistență tehnică pe parcursul întregului proces de proiectare.
proiectare structuri

Portofoliu

Iată doar câteva din proiectele noastre de rezistență pentru case, vile, blocuri de locuinţe, clădiri de birouri, construcţii speciale

Contact

Aveți nevoie de un inginer proiectant? Nu ezitați sa ne contactați.

Punctul nostru de lucru se află în București.